Un website bine realizat și structurat are nevoie de o promovare pe măsura, iar dacă firma ce dorește sa fie în topul căutarilor clienților nu este conștientă de acest lucru, afacerea va avea cu siguranță de suferit. Una dintre cele mai bune soluții pentru a fi primul în căutarile clienților este optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). În cazul în care aveți deja un website dar stați foarte slab în materie de poziționare pe Google, growyourbusiness.ro este alegerea ideală ce vine în sprijinul dumneavoastră printr-un AUDIT SEO GRATUIT, ce o să vă ajute să înțelegeți exact care sunt problemele ce împiedică site-ul dvs. să urce în motoarele de căutare.

Optimizarea on-page este primul lucru ce trebuie făcut cand vine vorba de optimizare seo și este un pic mai dificil de realizat de către cei care nu au cunoștințe întemeiate în acest domeniu, tocmai pentru că trebuie respectată o listă de instrucțiuni obligatorii pentru ca poziționarea website-ului să aibă rezultate pozitive. Optimizarea off-page este și ea de asemenea importantă implicând aici toate legăturile externe către siteul nostru (articolele unice publicate pe site-uri cu o autoritate mare și promovare social media ce vor ajuta astfel la o mai bună poziționare).

În paralel puteți folosi și Google Ads sau Facebook Ads pentru a crește șansele vizibilității în mediul online (acestea fiind metode de promovare ce oferă rezultate imediate însă nu de lungă durată ca și în cazul optimizării pentru motoarele de căutare).

Primul in cautarile clientilor

Loading