Crești rapid vizibilitatea afacerii tale

Promovare Google Ads

Google Ads permite afișarea anunțurilor atunci când utilizatorii caută ceea ce oferiți. Indiferent de dispozitivul folosit (desktop, mobil, tabletă) utilizatorii pot accesa cu ușurință anunțul afișat pe Google, vă pot apela telefonic sau vă pot vizita website-ul pentru mai multe detalii sau comenzi online.
promovare google ads

Avantajele Google Ads

În cele ce urmează o să vă prezentăm câteva avantaje ale campaniilor Google Ads, iar în cazul în care aveți anumite nelămuriri echipa noastră vă stă la dispoziție cu răspunsurile necesare și consiliere în vederea creșterii veniturilor afacerii dumneavoastră.
  • Creșteți rapid vizibilitatea afacerii dumneavostră. Acesta este avantajul major față de optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO). După ce ați setat campanie Google Ads și aceasta a fost aprobată rezultatele sunt imediat vizibile, iar website-ul este afișat chiar în prima pagina Google.
  • Vindeți mult mai repede. După cum spuneam și la punctul de mai sus, este mult mai ușor sa ajungeți în prima pagină și astfel clienții să vă găsească mai repede și implicit să vindeți mai mult (singurul dezavantaj este acela că odată campania oprită site-ul numai este afișat în prima pagină).
  • Dispuneți de statistici avansateGoogle Ads permite prin panoul său de configurare afișarea statisticilor despre utilizatorii ce au dat click pe site-ul dumneavostră (pentru o mai bună acuratețe este recomandată asocierea contului cu Google Analytics – serviciul oferit de Google ce dispune de opțiuni avansate de statisitici privind traficul de pe website).
  • Faceți publicitate local sau global. Anunțurile dumneavoastră vor fi afișate numai în zona unde vreți să vindeți, puteți opta pentru promovarea locală sau chiar globală.
  • Campaniile pot fii setate să ruleze numai la anumite ore. Puteți seta o campanie să ruleze într-un anumit interval de timp, sau puteți oprii si repornii campaniile oricând.
  • Clienții vă găsesc foarte repede indiferent de dispozitivul de pe care vă accesează. Fie că este tabletă, laptop sau telefon mobil, anunturile Google Ads sunt vizibile pe orice dispozitiv.