Realizare magazin online

Ai un business și vrei mai multe vânzări?
Alege soluția ideală de comerț online: magazinul optimizat atât pentru motoarele de căutare cât și pentru un flux mare de vânzări.

Este esențial pentru orice website să poată fi accesat și vizualizat cu ușurință de pe orice dispozitiv mobil. În prezent peste 70% din traficul web este realizat prin dispozitive mobile.

Magazinul online are opțiunea de adăugare nelimitată de categorii, subcategorii și produse, fiecare dintre acestea permițând adăugarea de meta titluri și descrieri, absolut esențiale în procesul de optimizare.

Numărul clienților ce aleg să plătească online cu cardul este în creștere, tocmai de aceea este foarte important ca magazinul online să dispună și de această opțiune.

Pentru o bună poziționare în motoarele de căutare magazinul online trebuie să dispună de opțiuni de optimizare OnPage (meta titlu, descriere, text alternativ pentru imagini, rescriere URL).

realizare magazin online

Magazin online

Vrei mai mulți clienți pentru afacerea ta? Alege soluția inteligentă de comerț online ce dispune de zeci de opțiuni ce ajută la creșterea vânzărilor.

Funcționalități avansate magazin online

Magazinul online dispune de cele mai avansate funcționalități și update-uri pentru a face față cu succes cerințelor clienților și pentru a influența pozitiv vanzările online.

Integrare curier

Ai posibilitatea de a integra modulul curierului ales de tine, pentru a simplifica procesarea comenzilor și a genera mai ușor AWB-uri.

Import & export produse

Exporți și imporți doar cu un click sute de produse. Opțiune foarte utilă când migrezi sau vrei să pui la dispoziție partenerilor un feed al produselor.

Plata cu cardul

Numărul clienților ce preferă plata online este în creștere, tocmai de aceea este foarte important ca magazinul online să ofere această posibilitate.

Modul facturare

Economisești timp și eficientizezi vânzările prin integrarea unui modul de facturare precum SmartBill, FGO sau altele.

Opțiuni și filtre avansate

Filtrele sunt utile atât pentru clienți, ajutându-i să navigheze mai ușor, cât și pentru motoarele de căutare, permițând o indexare corectă.

Modul statistici

Ai acces la un raport detaliat cu privire la traficul pe site-ul tau, numărul de comenzi și clienți noi, produsele cu cele mai multe vânzări, etc.

Integrare marketplace

O expunere mai mare poate duce și la un număr mai mare de vânzări, poți afisa produsele în marketplace Emag.ro, Cel.ro sau Elefant.ro

Modul email marketing

O bună metodă de creștere a vânzărilor este newsletterul. Cu ajutorul unui email trimis către baza de date clienții află rapid de promoții.

Certificat SSL

Certificatul de securitate crește încrederea clienților în magazinul tău, permite o mai bună indexare și este și un mod de a-ți securiza datele.